Gabela

U GOŠK-u traže prava pojačanja

Klub je ostao bez tri vrlo važna igrača ovog ljeta, Igora Savića, Gabrijela Čoke i Dženana Haračića, te na ovim mjestima mora pronaći rješenja.
Sport / Nogomet | 15. 07. 2021. u 07:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gabelski GOŠK je od 5. srpnja u pripremi za novu sezonu u Prvoj ligi FBiH koja starta 14./15. kolovoza.

Klub je ostao bez tri vrlo važna igrača ovog ljeta, Igora Savića, Gabrijela Čoke i Dženana Haračića, te na ovim mjestima mora pronaći rješenja.

Već je uprava u tom smislu dosta radila jer su u klub stigli Adnan Bobić, Srđan Vulić i Salko Jazvin koji su provjerena imena iz Premijer lige i Prve lige.

Uz njih su tu i četiri igrača koji će dosta značiti u rotaciji igrača do 21 godine: Enad Ahmić, Marko Baltić, Kerim Mehičić i Ahmed Hasanović.

Posljednjih dana sa ekipom rade Luka Nižić, napadač iz Ljubuškog te Romario Matova, lijevi bočni iz Zimbabvea koji je nastupao za Solin u Drugoj HNL. Trener Ivan Bubalo ga poznaje, vjeruje u njegove kvalitete, ali je jako upitno hoće li ostati u Gabeli zbog komplikacija sa papirologijom.

''Naša želja je da obojica ostanu, ali vidjet ćemo'', kaže za Dnevni list trener Ivan Bubalo.

Gabeljani su odigrali i prvu pripremnu utakmicu protiv Zrinjskog (poraz od 1:0).

''To je za mene prvenstveno jedan trening, očekivao sam samo da prođe bez povrede. Sama izvedba nije bila loša s obzirom da smo igrali nakon samo nekoliko treninga. Poslije pola sata u oba poluvremena nismo mogli pratiti ritam, što je Zrinjski iskoristio, ali to je očekivano. To nije neko mjerilo i moramo nastaviti raditi'', komentirao je Bubalo.

Danas od 18.30 sati GOŠK igra sa Posušjem, a ekipa 21. srpnja putuje na Kupres gdje će boraviti tjedan dana i odigrati dvije utakmice sa Gradinom i Tomislavom. Otpala im je generalna proba sa Jadranom iz Ploča i morat će potražiti novog protivnika.

U prvenstvo će startati gostovanjem u Kaknju kod Rudara.

''Ne znam što bih rekao za raspored, netko kaže da je dobar, netko ne. Sa svakim nam je igrati i ne pridajem tome veliku pažnju. Bitno je da samo mi budemo dobro spremni'', rekao je Ivan Bubalo.

Nakon Rudara u Gabeli će dočekati Igman u okviru 2. kola Prve lige FBiH, potom idu u Orašje, a domaćini su Jedinstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close