U Dinamu još četiri igrača prve momčadi pozitivna na koronavirus

Broj zaraženih se povećao i još četiri prvotimca su pozitivna na koronavirus, potvrdili su iz maksimisrkog kluba.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2020. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometni prvak Dinamo će u susretu 3. kola Europske lige u četvrtak protiv austrijskog Wolfsbergera biti bez trenera Zorana Mamića, te čak petorice igrača prve momčadi koji su pozitivni na koronavirus.

Dinamo je u utorak objavio kako su na COVID-19 pozitivni trener Zoran Mamić i još jedan član stručnog stožera, te jedan igrač prve momčadi.

Nažalost, broj zaraženih se povećao i još četiri prvotimca su pozitivna na koronavirus, potvrdili su iz maksimisrkog kluba.

"Kod petorice igrača prve momčadi ustanovljena je prisutnost virusa COVID-19 te oni neće moći nastupiti u utakmici austrijskog Wolfsbergera. GNK Dinamo ima ukupno devet igrača s UEFA liste koji neće nastupiti na utakmici zbog COVID-19 virusa. Nadalje, pozitivnim su se pokazali nalazi testiranja kod nekoliko članova stručnog stožera te će utakmicu s klupe voditi Alen Peternac," poručili su iz kluba.

Utakmica između Dinama i Wolfsbergera je na rasporedu u četvrtak na stadionu Maksimir.

Austrijski klub nakon dva kola vodi na ljestvici sa četiri boda, CSKa i Dinamo imaju po dva boda, a na začelju je Feyenoord s jednim bodom, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close