Poslastica u Mostaru

Tuzlaci jedini slavili pod Bijelim brijegom u 2021.

U Mostaru večeras (21 sat) ogled imaju dvije momčadi u trenutačnoj najboljoj formi u ligi, Zrinjski i Tuzla City.
Sport / Nogomet | 21. 08. 2021. u 09:37 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski i Tuzla City postigli su zajedno 20 golova i u velikom su nizu. I dok Tuzlaci imaju stopostotan učinak, i niz Plemića je prilično impresivan, jer su pod nogama Jakirovićevih igrača redom padali Sarajevo, Željezničar i Borac.

"I dosad smo sve derbije igrali, sve s ekipama koje pretendiraju za prvo mjesto, ali ovo je pravi derbi, po mjestu na ljestvici, po bodovima i trenutnoj formi. Jedva čekamo utakmicu da vidimo gdje smo u ovom trenutku. Dolazi nam ekipa koju je Musemić odlično složio, koja igra momčadski, ali ima i kvalitetnih pojedinaca. Ali očekujemo da nastavimo niz dobrih nastupa i igara", kazao je Jakirović, nastavivši sipati komplimente Musemiću i njegovim igračima.

"Dobili su Sarajevo i Želju, što treba respektirati. Zna se što u ovoj ligi predstavlja Krpić, Džafić je dobro sezonu otvorio, Mišić, Tešanović, Doffa u sredini, te Nukić koji ima nevjerojatnu energiju... Sve su to njihove vrline, ali ta ekipa ima i mana koje neću otkriti, ali na njima baziramo plan", dodao je Jakirović, prenose Sportske novosti.

Zadnja dva ogleda ova dva sastava završila su tako da je Zrinjski slavio u Tuzli, a Tuzla u Mostaru. Ta utakmica pod Bijelim brijegom (1:2) bio je jedini Jakirovićev domaći poraz otkako je stigao.

Video: Zrinjski - Tuzla City 1:2

"Imali smo dosta peha u toj utakmici, jer Bilbija nije igrao, a i Govedarica se rano ozlijedio. No, to ne umanjuje njihovu pobjedu, ljudi su nas nadigrali, bili čvršći u duelu i agresivniji. Naravno da sam izvukao pouke iz tog poraza, kao što iz svakog poraza izvlačimo pouke", zaključio je Jakirović.

Utakmica počinje u 21 sat, a prijenos je na Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close