Novi poraz Rođenih

Tuzla City produbila krizu Veleža

U jednom od derbija 11. kola Premijer lige Tuzla City je na Tušnju s 2:1 svladala mostarski Velež te učvrstila se na vrhu prvenstvene ljestvice.
Sport / Nogomet | 25. 09. 2021. u 18:40 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Tuzla City svladala je Velež s 2:1 u jednom od derbija 11. kola Premijer lige. Oba svoja gola momčad Husrefa Musemića postigla je u prvih 10 minuta, točnije u prvih osam minuta, a početnu prednost održala je do kraja.

Igrala se druga minuta kada je Irfan Peljto dosudio jedanaesterac za domaće kojeg je realizirao Mirzad Mehanović. Samo šest minuta kasnije bilo je 2:0, a sjajan pogodak postigao je Petar Mišić.

Velež se nakon početnog šoka uspio pribrati i do poluvremena je smanjio na 2:1. Nakon kornera u gužvi se najbolje snašao Dženan Zajmović.

U drugom dijelu bilo je puno manje sadržaja, Tuzla se dobro branila, a Velež nikako nije uspijevao doći do pogotka kojim bi izbjegao poraz.

Ovaj poraz nadovezao se na sve što se događalo Veležu nakon utakmice protiv Borca, a uz to je momčad Feđe Dudića već pet kola bez pobjede i vrh ljestvice sve im je dalji.

     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close