Turska

Tudor: Jedina želja da Galata bude što uspješnija

Sport / Nogomet | 16. 02. 2017. u 14:07 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski trener Igor Turdor potpisao je jednoipogodišnji ugovor i tako i formalno postao novi šef stručnog stožera istanbulskog Galatasaraya, javlja Anadolu Agency (AA).

Svečano potpisivanje ugovora i predstavljanje Tudora kao šefa stručnog stožera Galatasaraya upriličeno je danas u salonu stadiona Turk Telekom Arena.

Predsjednik Galatasaraya Dursun Ozbek je tom prilikom izjavio kako je rukovodstvo kluba odlučilo raskinutu saradnju sa dosadašnjim trenerom, Janom Oldeom Riekerinkom, a da je nakon razmatranja više opcija, Igor Tudor izabran kao novi čovjek sa kojim Galatasaray želi osvajati trofeje.

“Tudor je od jučer i službeno naš šef stručnog stožera. Želim mu mnogo uspjeha sa ekipom. Uvjeren sam da će donijeti dosta dobrog u klub“, kazao je Ozbek.

Dosadašnji trener turskog Kardemir Karabukspora, Tudor, rekao je kako mu je čast voditi veliki klub poput Galatasaraya i dodao da je došao kako bi naporno radio i bio uspješan.

“Cilj svih nas u klubu je da što bolje prezentiramo Galatasaray i da ostvarujemo uspjehe. Još jednom se zahvaljujem predsjedniku kluba na ukazanom pocjerenju. Jedina želja i cilj nam je da Galatasaray bude što uspješniji“, poručio je Tudor.

Kopirati
Drag cursor here to close