Trener PSG-a

Tuchel: Penal nije bio, ali ne krivim VAR

''U takvoj situaciji nije logično dosuditi penal. No, ja sam veliki pobornik VAR tehnologije i to i dalje ostajem'', izjavio je Tuchel.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2019. u 12:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener PSG-a Thomas Tuchel odbio je krivnju za ispadanje u osmini finala Lige prvaka prebaciti na suca i VAR tehnologiju, ali je istaknuo da nije bilo razloga za dosuditi penal u sudačkoj nadoknadi (90+4).

''Gledao sam kada je Dalot pucao i siguran sam da bi lopta otišla iznad grede da nije pogodila Kimpembea u ruku. U takvoj situaciji nije logično dosuditi penal. No, ja sam veliki pobornik VAR tehnologije i to i dalje ostajem'', izjavio je Tuchel.

No, najskuplji igrač PSG-a Brazilac Neymar, koji je utakmicu protiv Manchester Uniteda gledao sa tribine Parka prinčeva jer se oporavlja od ozljede, nakon utakmice bio je bijesan na VAR tehnologiju, javlja Hina.

Video: Golovi i izgledne prilike s utakmice PSG - Manchester United

''Ovo je sramota. Imaju četvero ljudi koji ne razumiju nogomet u VAR sobi i oni gledaju usporene snimke. Kako mogu dosuditi igranje rukom kada ga je lopta pogodila s leđa. To ne može biti penal'', objavio je Neymar na svom Instagram profilu, a u poruku je uključena i psovka.

Trener Tuchel izjavio je da razumije Neymarovu frustraciju: ''Ponekad koristite riječi koje bi najradije povukli nekoliko sati kasnije''.

Također, Tuchel smatra da je PSG bio bolji u obje utakmice osmini finale. ''Kada pogledamo obje utakmice mogu reći da nismo zaslužili ispasti. No, to se događa, jednom u sto utakmica'', kazao je.

Kopirati
Drag cursor here to close