Unatoč dobrim ponudama

Tri njemačke zvijezde odbile odlazak u Saudijsku Arabiju

Thomas Müller, Toni Kroos i Mario Götze su odbili ugovore koji su im ponudili Al-Hilal, Al-Nassr i Al-Ittihad i žele nastaviti karijere u Europi.
Sport / Nogomet | 12. 06. 2023. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelnici saudijskih klubova u proteklom razdoblju su iskeširali stotine milijuna eura na dovođenje velikih zvijezda iz Europe, no ipak ne lete svi za novcem.

Cristiano Ronaldo je pokrenuo trend u siječnju kada je potpisao dvogodišnji ugovor s Al-Nassrom na 500 milijuna eura, a nedavno su mu se u saudijskoj ligi, točnije u Al-Ittihadu pridružili Karim Benzema koji je dobio 600 milijuna za tri godine, te N'Golo Kante koji će za tri sezone zaraditi 300 milijuna.

Lionelu Messiju je Al-Hilal ponudio čak 1,2 milijarde eura za dvogodišnji ugovor, no Argentinac je to odbio i otišao u Inter Miami za mnogo manje novca, a on nije jedini koji je odbio saudijske milijune.

Thomas Müller, Toni Kroos i Mario Götze su odbili ugovore koji su im ponudili Al-Hilal, Al-Nassr i Al-Ittihad i žele nastaviti karijere u Europi, a nema sumnje da to neće obeshrabriti najbogatije saudijske klubove da pokušaju dovesti još zvijezda u ligu.

Kopirati
Drag cursor here to close