odličan derbi

Treneri složni: Gledatelji su mogli uživati

Sport / Nogomet | 28. 02. 2016. u 16:59 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obje ekipe mogle su do pobjede i obje momčadi neće biti presretne ovakvim ishodom, no s obzirom na to što se događalo, oba trenera, Ješić i Marinović, mogu biti sretni da na kraju nisu ostali bez sva tri boda.

'Bod nije zadovoljio ni nas ni domaćina. Nismo došli da se branimo, došli smo po sva tri, ali moramo se pomiriti s ovakvim ishodom. Imali smo želju i mi i oni, otud ovako dinamična utakmica', rekao je trener Sarajeva Miodrag Ješić te dodao:

'Utakmica je opravdala epitet derbija i gledatelji su mogli uživati. Vidjeli su četiri gola, puno šansi, ali i puno grešaka, što je normalno s obzirom na pritisak utakmice'.

Da je bila odlična utakmica pod Bijelim brijegom složio se i trener Zrinjskog Vinko Marinović:

'Bila je stvarno dobra utakmica, s puno šansi i četiri gola. I jedni i drugi htjeli smo pobjedu, a ovako svakome ide po bod. Ipak, nogomet je takav, nepredvidiv i ne možeš uvijek dobiti ono što si planirao. Mi smo se dvaput vraćali, a odmora nismo uspjeli doći do prednosti koju smo željeli. Međutim, i Sarajevo je kod 2:1 moglo riješiti utakmicu. S obzirom na kretanje rezultata ovaj bod moramo prihvatiti'.

Kopirati
Drag cursor here to close