UEFA

Trener Maribora Krznar: Riskirali smo, ali Fenerbahce je jaka ekipa

Krznar je na konferenciji za novinare nakon revanš utakmice komentirao i nerede navijača na tribinama stadiona, dodajući da je ovo utjecalo na obje ekipe
Sport / Nogomet | 18. 08. 2023. u 08:14 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Maribora Damir Krznar izjavio je poslije eliminacije od Fenerbahcea u 3. pretkolu UEFA Konferencijske lige da je prijelomni moment meča bio jedanaesterac koji njegov tim nije iskoristio, javlja Anadolija.

Turski Fenerbahce je u 3. pretkolu UEFA Konferencijske lige u revanšu u gostima na stadionu "Ljudski vrt" savladao slovenski Maribor rezultatom 3:0 i izborio plasman u play-off ovog natjecanja Maribor je propustio priliku u 32. minuti meča kada je Arnel Jakupović promašio penal.

Fener je u prvoj utakmici u Istanbulu slavio rezultatom 3:1.

Krznar je na konferenciji za novinare nakon revanš utakmice komentirao i nerede navijača na tribinama stadiona, dodajući da je ovo utjecalo na obje ekipe.

Utakmica je u 66. minuti prekinuta zbog nereda na tribinama, ali je nastavljena nakon pola sata. Portugalski sudac Fabio Verissimo prekinuo je meč nakon incidenata koje su izazvali navijači. Navijači Fenerbahcea uklonjeni su sa stadiona nakon što se napetosti na tribinama nisu smirile usprkos intervenciji policije.

"Naravno da smo riskirali pred kraj meča, a rizik ne donosi uvijek dobre rezultate, pogotovo protiv ovako jakog protivnika, opasno je riskirati. Fenerbahce je to znao iskoristiti", rekao je Krznar.

Nogometaš Maribora Max Watson kazao je da su sve prilike koje su imali protiv jakog protivnika poput Fenerbahcea morali bolje iskoristiti.

Veznjak slovenske ekipe Marcel Lorber izjavio je da prekid meča nije dobar, posebno za igrače jer se tada zagrijano tijelo hladi i povećava se vjerojatnoća ozljede.

Fenerbahce će u play-offu igrati protiv holandskog Twentea koji je eliminirao Rigu.

Kopirati
Drag cursor here to close