Posebne metode

Trener Lyona zaključao igrače u svlačionicu

Zaključao je sebe i igrače u svlačionicu na početku treninga, a tijekom polusatne potrage za "krticom" u momčadi inzistirao je da se krivac javi i prizna.
Sport / Nogomet | 25. 10. 2023. u 10:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devet odigranih utakmica, bez ijedne pobjede, uz tri remija i šest poraza učinak je nogometaša Lyona na početku francuskog prvenstva. Nekadašnji velikan 'zakucan' je za dno tablice. Klub za koji igraju Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car daleko je od slavnih dana i godina u kojima su bili osvajači naslova.

U Lyonu je velika drama, a trener Fabio Grosso traži način da preokrene situaciju i posloži momčad. Francuski mediji ističu njegov bijes i drastičan potez koji je poduzeo kako bi otkrio tko, po njegovom mišljenju, stvara nemire i u javnost plasira informacije koje ne bi trebao. Otkrio je to bivši igrač PSG-a i francuski reprezentativac Jerome Roten.

Tvrdi da mu je igrač Lyona, koji nije želio biti imenovan, rekao da je Grosso "jedan od najgorih trenera koji postoji" i da je "odvojio igrače jedne od drugih". Talijanski stručnjak, koji je u četiri utakmice s ovom momčadi osvojio samo jedan bod, odlučio se na drastične mjere.

Zaključao je sebe i igrače u svlačionicu na početku treninga, a tijekom polusatne potrage za "krticom" u momčadi inzistirao je da se krivac javi i prizna. Nitko od igrača nije želio to napraviti pa je Grosso nakon toga otkazao trening.

Idući trening zakazan je za danas, međutim članovi uprave kluba sugerirali su da će, ako nitko ne otkrije da je razgovarao s Rothenom, objaviti zajedničko priopćenje za javnost u kojem se navodi da većina igrača još uvijek 100% stoji iza trenera.

Kopirati
Drag cursor here to close