Izvanredan

Trener Juventusa ne skriva oduševljenje i nastavlja hvaliti Marija Mandžukića

'Ma, Mario je izvanredan igrač. Ne moram to svaki puta ponavljati, jasno je to svima', iskren je Allegri
Sport / Nogomet | 23. 12. 2018. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Juventusa nastavlja 'uništavati' protivnike u Serie A, nakon 17 odigranih kola 'stara dama' ne zna za poraz, ima 16 pobjeda i remi. Jedan od najzaslužnijih za takav rezultat je Mario MandžukićJuventus je u derbiju 17. kola Serie A pred svojim navijačima u Torinu pobijedio Romu 1:0. Jedini gol na utakmici zabio je, Mario Mandžukić.

Bio mu je to osmi prvenstveni gol, mahom je zabijao u derbijima koje je Juve pobjeđivao, a jedom je poentirao i u Ligi prvaka. Trener Juventusa Massimiliano Allegri nije skrivao zadovoljstvo nakon novog trijumfa, piše T-portal.

'Bila je to dobra utakmica, ostali smo organizirani i pod pritiskom, a pri vodstvu 1-0 morali smo napraviti malo više. Došlo je do toga da je Roma u drugom poluvremenu imala posjed, no više od toga nije uspjela napraviti. Nismo joj dozvolili da stvori neke šanse. Zasluženo smo slavili', kazao je Allegri i upozorio:

'Istina, zimski smo prvaci, ali još ništa nismo osvojili...'

Nije mogao Allegri ne pohvaliti Marija Mandžukića. Svima je jasno kakva je Mandžo igračm ali strijelca pobjedničkog gola u velikom derbiju ne možeš zaobići.

'Ma, Mario je izvanredan igrač. Ne moram to svaki puta ponavljati, jasno je to svima', iskren je Allegri koji dodaje:

'Nama je Mandžo vrlo važan jer je kombinacija sjajnih fizičkih predispozicija i tehnike...'.

Dotaknuo se trener Juventusa i Cristiana Ronalda.

'Cristiano je imao nekoliko šansi, ali je večeras naletio na golmana koji je imao sjajan nastup. Što se tiče iduće utakmice, mogao bih ga odmarati', zaključio je Massimiliano Allegri.

Kopirati
Drag cursor here to close