Ivan Bubalo

Trener GOŠK-a: Sve osim rezultata je za zaborav

''Ekipa koja kad loše odigra, a pobijedi, znači da ima nešto. Ipak mi moramo dobro izanalizirati zašto se to desilo i da nam se to više ne ponovi. Ako popravimo svoju igru, drugi su nam manje bitni'', dodaje Bubalo.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2021. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još uvijek gabelski GOŠK traži pravu formu u prvenstvu Prve lige FBiH, prvenstveno konstantnost u igrama, dok rezultatski ipak drži priključak za vrhom ljestvice.

Iako su pobijedili u Tomislavgradu (1:0, Josip Šantić), struka nije bila zadovoljna izvedbom ekipe.

''Sretan sam sa pobjedom, ali sa većinom drugih stvari nisam bio zadovoljan. Mi smo bili jako loši prvo poluvrijeme, čime smo automatski dozvolili domaćinima da nas ugroze. Trebali su voditi najmanje jedan razlike u prvom dijelu jer smo mi bili loši. Dva – tri igrača mogu dobiti prolaznu ocjenu u prvom poluvremenu. Ne znam jesmo li ih podcijenili i koji je razlog da tako loše uđemo u meč'', komentirao je za Dnevni list trener Ivan Bubalo.

''Zamijenili smo odmah na početku drugog dijela tri igrača i dobili agresivnost i energiju, nismo im potom dozvolili nijednu izgledniju situaciju. Sve osim rezultata je za zaborav'', dodao je.

GOŠK oscilira, ali još uvijek nema poraz.

''Imamo oscilacije i do kad će nas to opstruirati u našoj igri, ne znam. Ipak nije sve bilo tako crno, igrali smo bolje u drugom dijelu. Međutim moramo posebno analizirati prvo poluvrijeme. Ne mogu vjerovati da smo ih podcijenili poslije svih razgovora i analiza, jer su stvarno dobra ekipa. Ako jesmo, to ću znati riješiti. Želim svu sreću Tomislavu koju su izgubili, jer kako oni igraju, nijednu utakmicu nisu zaslužili izgubiti. Negdje će im se vratiti i sigurno će biti jako konkurentna ekipa u ovoj lig''i, smatra Bubalo.

Pozitivno za Gabeljane je da su pobijedili i usprkos lošoj igri.

''Ekipa koja kad loše odigra, a pobijedi, znači da ima nešto. Ipak mi moramo dobro izanalizirati zašto se to desilo i da nam se to više ne ponovi. Ako popravimo svoju igru, drugi su nam manje bitni'', dodaje.

Novu službenu utakmicu igraju već u srijedu u okviru 2. kola Kupa FBiH na svom terenu protiv TOŠK-a iz Tešnja.

''Iskreno više mislim o Radniku (6. kolo Prve lige FBiH), ali nikako ne bih htio da napravimo nekakav negativan rezultat jer to psihološki utječe na ekipu. Idemo sa ciljem da utakmicu dobijemo, ali nam je u prvom planu ipak Radnik. U Kupu dokle se bude moglo'', zaključio je Ivan Bubalo.

U Tomislavu žale za propuštenim prilikama iz prvog dijela utakmice.

''Razočarani smo maksimalno jer smo igrali zaista dobru utakmicu. Bila je općenito dobra, ali smo pogotovo u prvom dijelu igrali dobro kad smo imali tri – četiri zicera, nismo postigli gol, pa ga opet poklonili protivniku u zadnjoj minuti. Stvarno su momci igrali dobro, trčali, borili se, nemam što kome zamjeriti, ali ipak smo izgubili'', osvrt je trenera Gorana Drmića za Dnevni list.

''U drugom je bilo manje izraženih prilika, pokušali smo izmjenama i promjenom formacije, ali oni su bili malo gušći u sredini i agresivniji. Mislim da smo u prvom poluvremenu trebali riješiti utakmicu'', dodaje.

Tomislav je nastupio sa šest igrača ispod 21 godine, a još toliko ih je ostalo na klupi. Oni su mlad sastav koji bi se trebao dizati tijekom natjecanja.

''Nadam se da će nam se negdje trud, rad i dobra igra vratiti. Zadnji put smo stvarno zaslužili poraz, ovoga puta smo odigrali dobro i krivo nam je. Bit će nezgodno protiv Bratstva koje je očito u formi, ali moramo se boriti'', zaključio je Drmić.

Kopirati
Drag cursor here to close