Pobjeda nad Jedinstvom

Trener GOŠK-a Ivan Bubalo: Uvjeren sam da ćemo biti sve bolji

''Vratili smo se na sustav koji nam je donosio prilike i pobjede. Tako je bilo i ovoga puta sa 4 – 4 – 2'', dodao je Bubalo.
Sport / Nogomet | 07. 09. 2021. u 11:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dosta drukčije je izgledao na terenu gabelski GOŠK protiv bihaćkog Jedinstva u okviru 4. kola Prve lige FBiH (2:1), nego u prethodnoj domaćoj utakmici prvenstva sa konjičkim Igmanom (0:0).

Ekipa je stvarala pritisak i prilike za pogodak, što je ogromna razlika u odnosu na prethodni meč u Gabeli kad su djelovali bezopasno.

Zasluženo su osvojili sva tri boda, domaći trener Ivan Bubalo to pripisuje rokadama i promjeni sustava iz 4 – 2 – 3 – 1 u 4 – 4 – 2, dok gostujući Jasmin Džidić napominje i to da se njegova ekipa, za razliku od Igmana, ipak više pokušavala nadigravati.

''Već poslije utakmice protiv Orašje sam rekao da ukoliko ponovimo takvu igru, pobjeda neće doći u pitanje. Desila se slična utakmica po pitanju broja prilika. Našom greškom smo primili gol, ali smo bili strpljivi i uporni te zasluženo pobijedili'', rekao je za Dnevni list Ivan Bubalo.

''Izrotirali smo nekoliko igrača i mislim da je u odnosu na utakmicu s Igmanom vidljiv pomak. Nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolje, u stvari uvjeren sam u to. Vratili smo se na sustav koji nam je donosio prilike i pobjede. Tako je bilo i ovoga puta sa 4 – 4 – 2'', dodao je.

GOŠK je tako u 4. kolu ostvario svoju prvu ovosezonsku pobjedu te je, zajedno sa TOŠK-om i Igmanom, u grupi ekipa koje nisu upisale nijedan poraz. Ipak, da bi dostigli spomenuti vodeći dvojac, Gabeljani će morati češće pobjeđivati. Prva sljedeća prilika za to je gostovanje u Tomislavgradu.

''Tomislav igra toplo – hladno, novi su u ligi, ali izuzetno potentna ekipa, trče brzo, mladi su i agresivni. Vidimo da im više leže utakmice u gostima. Analizirat ćemo ih i pripremit se dobro kao protiv Jedinstva. Ako budemo pravi, ne sumnjam u našu pobjedu'', rekao je Ivan Bubalo.

Kopirati
Drag cursor here to close