Stvar je ukusa...

Trener Freiburga usporedio Neuerov dres s dobrim sirom!?

Dres Bayernova vratara namijenjen je, kao suvenir, za trenerova sina, koji je veliki Neuerov fan. Freiburgov trener je kazao kako je stvar u tome da se dres ne smije oprati, nego će se sačuvati u zatečenom stanju!
Sport / Nogomet | 10. 11. 2018. u 10:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Christian Streich (53) jedan je od onih trenera koji su dugo u njemačkom nogometu, ali nikad nije vodio najveće bundesligaške klubove. Međutim, njegove trenerske vještine sasvim su dovoljne kako bi zadobio povjerenje klubova u rangu Freiburga.

Prošlog vikenda Streich je pomrsio račune Niki Kovaču, spasivši u zadnjim trenutcima utakmice na Allianz Areni jedan bod, jer je Freiburg uspio odigrati 1:1 protiv favoriziranog Bayerna.

Na kraju utakmice ovaj je trener pomalo iznenadio sve na travnjaku i oko njega zatraživši dres od vratara Manuelan Neuera.

Dres Bayernova vratara namijenjen je, kao suvenir, za trenerova sina, koji je veliki Neuerov fan.

Freiburgov trener je kazao kako je stvar u tome da se dres ne smije oprati, nego će se sačuvati u zatečenom stanju!

"To vam je kao kod kvalitetnog sira. Za neke je to vrhunski sir jer tako divno miriše, dok drugima taj sir užasno zaudara. Kao što je to stvar ukusa po pitanju sira, tako je i kod dresa - ovisi o samim idealima koje slijedite", kazao je raspoloženi Streich o tome kako ''miriše'' oznojeni vratarski dres.

Kopirati
Drag cursor here to close