Pecara i dalje trn u oku

Transparent posvećen ''Oluji'' u Širokom Brijegu za NS BiH je nesportsko ponašanje

Sport / Nogomet | 07. 08. 2017. u 10:33 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na utakmici protiv Čelika prošlog petka zatvorena je bila sjeverna tribina, čime je NK Široki Brijeg definitivno ispunio kaznu koju mu je izrekao Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

No, službene osobe očito su dobile naputke kako Pecara mora biti pod posebnom prismotrom, navodi Nogometni klub Široki Brijeg na svojoj službenoj Facebook stranici prenoseći pisanje Sportskih novosti.

Iako na utakmici protiv Čelika nije bilo ni najmanje sitnice koja bi se mogla podvesti pod nesportsko ponašanje delegat Ramiz Osmanović iz Bihaća ipak je napisao:

''U 23. minuti domaći navijači nesportski se ponašali istaknuvši dva velika transparenta sa političkim porukama i upotrebom pirotehnike.''

Škripari su istaknuli: ''Slava poginulima i nestalima!!! Hvala preživjelima!!! Oluja 1995.''

''To je za Osmanovića, čiji je Bihać zahvaljujući Oluji i pomoći Hrvatske vojske spašen od sudbine Srebrenice, politička poruka. Zapaljene 'bljeskalice' na tribini, koje nisu bacane na teren i mogu se nekako podvesti pod pirotehniku, a poruke Škripara nikako pod političku poruku. Očito je, neki i preko nogometa žele koji politički poen'', stoji u zaključku Sportskih novosti koje je prenio NK Široki Brijeg putem svoje službene Facebook stranice.

Zanimljivo, u nedjeljnom susretu u Banja Luci, gdje su igrali Borac i Mladost DK, navijači domaće momčadi ''Lešinari'' istaknuli su transparent: ''Oluja - zločin bez kazne'', a delegat Miloš Brkić iz Gradiške nije ništa naveo u zapisniku.

Kopirati
Drag cursor here to close