Finale

TR Salihović i Boloban finalisti Super turnira

U prvom polufinalnom susretu u subotu je ekipa TR Salihović porazila Klub Art Mostar rezultatom 4:1, dok je Boloban boljim izvođenjem penala porazio Zalik sa ukupnih 5:3, nakon što su regularni dio i produžeci okonačni rezultatom 3:3.
Sport / Nogomet | 22. 09. 2019. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Ekipe TR Salihović i Boloban finalisti su "Super turnira Mostar 2019." koji okuplja pobjednike i finaliste ljetnih malonogometnih turnira na području Hercegovačko-neretvanske županije.

U prvom polufinalnom susretu u subotu je ekipa TR Salihović porazila Klub Art Mostar rezultatom 4:1, dok je Boloban boljim izvođenjem penala porazio Zalik sa ukupnih 5:3, nakon što su regularni dio i produžeci okonačni rezultatom 3:3.

U revijalnom dijelu nastupili su polaznici Škole futsala Lider i Akademije Stari grad. Današnji program započet će u 18:30 sati utakmicom za treće mjesto između Kluba Art i Zalika. Nakon toga slijedi novi revijalni meč Akademije futsala Stari grad i Malog mosta.

Finalni susret počinje od 20:30 sati. Prethodno će prisutne pozdraviti ministar sporta HNŽ-a Rašid Hadžović, dok je po okončanju susreta u planu dodjela priznanja najuspješnijima te ceremonija zatvaranja.

Stručni stožer i Upravni odbor FC Mostar SG Staklorad saopćili su kako su odlučili pozvati dvojicu sudionika turnira da se pridruže pripremama tog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close