Zamjena stigla

Tottenham već ima novog trenera

Kako stvari stoje Tottenham neće biti dugo bez trenera i uskoro se očekuje da klub potvrdi tko će voditi prvu momčad u nastavku sezone.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2021. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portugalac Nuno Espirito Santo ljetos je izabran za novog trenera Tottenhama zbog čega je odlučio da napusti Wolverhampton s kojim je imao nekoliko veoma dobrih sezona.

Međutim, pokazalo se kako Santo nije donio najbolju odluku jer nije uspio ispuniti očekivanja u Tottenhamu, te je ekspresno dobio otkaz nakon svega nekoliko mjeseci.

Čelnici kluba su nezadovoljni rezultatima u dosadašnjem dijelu sezone te su u ponedjeljak službeno objavili da je Santo dobio otkaz.

No, kako stvari stoje Tottenham neće biti dugo bez trenera i uskoro se očekuje da klub potvrdi tko će voditi prvu momčad u nastavku sezone.

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio objavio je kako je Tottenham već u kontaktu s Antonijem Conteom i da je samo pitanje trenutka kada će londonski klub objaviti da je Conte novi trener ovog tima.

Conte je prošle sezone s Interom osvojio titulu prvaka Italije, ali je na kraju sezone sve iznenadio odlukom da napusti klub zbog nesuglasica s čelnicima Intera.

No, Conte nije dugo bio bez posla i čini se da se vraća u Englesku gdje je ranije trenirao Chelsea.

Kopirati
Drag cursor here to close