White Hart Lane

Tottenham opet odgodio selidbu na novi stadion

Plan je bio da se Spursi presele na novi stadion u rujnu 2018. godine, ali radovi na stadionu dosta kasne, tako da će navijači britanskog kluba morati pričekati na povratak na White Hart Lane.
Sport / Nogomet | 09. 01. 2019. u 20:47 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy izjavio je kako se klub neće seliti na novi stadion do ožujka, a možda i nakon toga dođe do prolongiranja.

Plan je bio da se Spursi tamo presele u rujnu 2018. godine, ali radovi na stadionu dosta kasne, tako da će navijači britanskog kluba morati pričekati na povratak na White Hart Lane.

''Htio bih se ispričati našim navijačima i zahvaliti im na strpljenju'',, istaknuo je Levy.

U prosincu je nekoliko tisuća navijača s godišnjim ulaznicama dobilo priliku ući na južnu tribinu novog stadiona Spursa.

''Oni koji su bili na tom događaju su zadovoljni. Bilo je sjajno čuti njihove komentare. Mi ćemo sada tražiti dodatna testiranja stadiona kako bi u sljedeća dva do tri tjedna mogli pružiti nove informacije navijačima'', kazao je Levy.

Novi stadion ima 62.062 mjesta, a, osim utakmica Tottenhama, na njemu će se igrati i utakmice NFL-a, najjače svjetske lige američkog nogometa.

U međuvremenu, Spursi sve domaće utakmice igraju na Wembleyju.

Kopirati
Drag cursor here to close