... i šefa i stanicu

Tottenham bolji od Chelsea; Dier usred utakmice odjurio na WC

Prilikom izvođenja jedanaesteraca presudila je peta serija, Kane je zabio, a Mount je promašio cijeli gol.
Sport / Nogomet | 30. 09. 2020. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Tottenhama izborili su plasman u četvrtfinale Liga kupa nakon što su u susretu osmine finala poslije izvođenja jedanaesteraca pobijedili Chelse sa 5-4. Nakon 90 minuta susret je završio 1-1.

"Bluesi" su poveli u 19. minuti pogotkom Nijemca Tima Wernera udarcem s ruba kaznenog prostora. Bio je to njegov prvi pogodak u dresu Chelsea otkako je ovoga ljeta stigao iz RB Leipziga.

Tottenham je mogao izjednačiti u 50. minuti kada se Sergio Reguilon našao u situaciji jedan na jedan s golmanom, no Edouard Mendy je obranio njegov udarac.

Ipak, Spursi su u 84. minuti uspjeli izjednačiti, a zabio je Argentinac Erik Lamela. Do kraja susreta više nije bilo golova, nije bilo niti produžetaka, već je pitanje pobjednika razriješeno odmah udarcima s bijele točke.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca presudila je peta serija, Kane je zabio, a Mount je promašio cijeli gol. Prije toga za Tottenham su zabili Dier, Lamela, Hojbjerg i Moura, a za Chelsea Abraham, Azpilicueta, Jorginho i Emerson.

Zanimljivo, Tottenham već za dva dana očekuje novi ispit, susret play-offa Europske lige protiv Maccabi Tel Aviva.

Usred utakmice odjurio na WC

Defenzivac Tottenhama Eric Dier doživio je na utakmici protiv Chelseaja situaciju kakva se rijetko viđa u nogometu. Morao je hitno na WC, i to usred utakmice.

Nervozni Mourinho bio je u čudu, čekao minutu, a nakon toga krenuo u potjeru za Dierom, što i ne čudi, jer je njegov tim gubio, a imali su i igrača manje na terenu.

Portugalski stručnjak nije bio sretan zbog onog što se događa, a Dier je nakon obavljene nužde projurio pored Mourinha i vratio se na teren.

Tottenham je u 83. minuti uspio izjednačiti, a kasnije su i slavili u susretu, nakon penala. Jedan od strijelaca bio je upravo i Eric Dier.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

The real M.O.M

Objavu dijeli Eric Dier (@ericdier15)

Kopirati
Drag cursor here to close