Pučka zabava, a ne Kraljevski klub

Totalni kaos u Realu: Solari otpisan, Ramos vikao na Pereza, ozlijeđeni igrači...

Zaključak je da su izgubili povjerenje u Solarija, no sjedit će na klupi protiv Real Valladolida. Spominjao se Jose Mourinho, ali iz kluba su demantirali bilo kakav razgovor s Portugalcem. Navodno je glavni cilj povratak Zinedine Zidanea.
Sport / Nogomet | 08. 03. 2019. u 13:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid je u samo šest dana eliminiran iz borbe za trofeje u tri natjecanja. Zbog toga je održan krizni sastank predsjednika kluba Florentina Pereza te generalnog direktora Josea Angela Sancheza.

Tema je bila budućnost Santiaga Solarija na klupi Reala, a zaključak je da su izgubili povjerenje u njega, no sjedit će na klupi protiv Real Valladolida u nedjelju. Razlog je taj što nemaju pravo rješenje za klupu, tvrdi Marca.

Spominjao se Jose Mourinho, ali iz kluba su demantirali bilo kakav razgovor s Portugalcem. Navodno je glavni cilj povratak Zinedine Zidanea.

Real će do kraja sezone igrati samo u Primeri, gdje drži treće mjesto sa šest bodova više od četvrtoplasiranog Getafea, ali i s 12 bodova zaostatka za vodećom Barcelonom.

Ramosov motivacijski govor

I na treningu Reala imalo se što u petak vidjeti. Sergio Ramos održao je inspirativan govor suigračima uoči nastavka sezone u kojem je pozvao da se svi fokusiraju na svaku utakmicu do kraja sezone.

Iako je sam Ramos imao veliku svađu s Florentinom Perezom, igračima je rekao da moramo skupiti glave ili neka napuste klub, ako ne žele biti tu.

Ramosa je prekinuo jedino Isco, koji se ispričao suigračima što nije s momčadi putovao od kampa Valdebebas do Bernabeua na utakmicu protiv Ajaxa.

Kapetan Reala putovati će s timom na utakmicu protiv Valladolid, iako zbg suspenzije nema pravo nastupa. On jednostavno želi biti podrška svojim kolegama.

Nevjerojatan niz ozljeda Realovih igrača

Razlog loše sezone Reala treba tražiti i u ozljedama! Naime, kraljevski klub ove se sezone suočili s čak 41 ozljedom igrača prve momčadi.

Čak 21 igrač bio je ozlijeđen, a netaknuti su ostali samo Luka Modrić, Dani Ceballos, Branih Diaz i Fede Valverde.

Još jedan podatak bode u oči, a to je da su od 41 ozljede, njih 29 bile problemi s mišićima.

Trenutno su četiri igrača izvan stroja. Carvajala i Lucasa Vazqueza neće biti mjesec dana, neko vrijeme kraljevi će morati i bez Balea, a do kraja sezone izgubljen je Vinicius.

 

Ramos galamio pred Perezom: Isplati me i ja idem!

Nakon blamaže protiv Ajaxa u svlačionicu Reala došao je prvi čovjek kluba Florentino Perez i nekoliko minuta je napadao igrače kritizirajući ih zbog izostanka predanosti, volje i želje. As piše da je Perez u nekoliko navrata upotrijebio riječ ''sramotno''.

Tada je stigao Sergio Ramos, koji je utakmicu propustio jer je namjerno dobio žuti karton u finišu prve utakmice u Amsterdamu kako bi se očistio za daljnji tijek natjecanja.

Ramos je stao u obranu suigrača i obrušio se na Pereza optužujući ga da je on kriv za katastrofalnu sezonu. Ramos je urlao na Pereza i rekao mu je kako je uništio klub očajnim planiranjem i poslovanjem.

''Isplati me i odlazim'', rekao je Ramos Perezu, a onda je nastavio vikati na šokiranog gazdu:

''Sve sam dao za ovaj klub i ovaj grb, čak i za tebe'', urlao je kapetan Reala na svog šefa pred cijelom ekipom.

Perez bi mogao prodati Ramosa jer se sprema velika rekonstrukcija ekipe Reala na kraju sezone. Ovaj 32-godišnji defenzivac s Kraljevima ima ugovor do 2020. godine, ali bi nakon 14 godina mogao napustiti Real Madrid.

Kopirati
Drag cursor here to close