Serie A

Torinski derbi bez golova, trener Jurić opet pocrvenio

Ni pobjednika ni golova nije bilo u gradskom derbiju nogometaša Torina i Juventusa, u dvoboju 32. kola talijanske Serie A.
Sport / Nogomet | 14. 04. 2024. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvom poluvremenu bolji je bio Juventus te je posebno prijetio preko Vlahovića. U šestoj minuti Vlahović je pogodio vratnicu, dok je nakon pola sata igre iz blizine i velike prilike, pogodio suparničkog vratara Vanyju u nogu.

Torino gotovo da nije stvorio pravu priliku tijekom prvih 45 minuta, a možda je najbolju šansu imao hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić koji je bio neprecizan pri udarcu glavom.

Stvari su se na travnjaku promijenile u nastavku te je Torino postajao sve opasniji i bolji. U 60. minuti odličnu je šansu imao Sanabria, ali je njegov udarac obranio vratar Juventusa Szczesny.

Do kraja susreta s malo prilika zaprijetio je domaći igrač Yildiz, dok je u 87. minuti pocrvenio trener Torina Ivan Jurić zbog prigovora.

U prvom subotnjem ogledu vrlo važnu pobjedu ostvarili su nogometaši Leccea, na domaćem terenu su svladali Empoli s 1-0.

Tvrda utakmica odlučena je u samoj završnici, u 89. minuti. Pierotti je ukrao loptu te asistirao samom Sansoneu koji je lako pogodio prazna vrata.

Sažetak utakmice POGLEDATI OVDJE

U posljednjem susretu dana Bologna je još jednom propustila pobijediti u talijanskoj Serie A i time učvrstiti svoju poziciju koja vodi prema Ligi prvaka iduće sezone, odigrali su na domaćem terenu 0-0 protiv Monze. 

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close