Uoči Manchester Cityja

Torcida poziva navijače: Budimo im najsnažniji vitar u leđa

Sjajni Hajdukovi juniori, koji su u protekle dvije sezone osvajali naslov prvaka Hrvatske, ove su sezone izborili plasman među 16 najboljih momčadi u Europi.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2023. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tjedan dana ostalo je do utakmice osmine finala juniorske Lige prvaka između Hajduka i Manchester Cityja, ali već sada je jasno da će "bili tići" u toj utakmici imati veliku podršku s tribina.

Naime, Torcida je sada uputila poziv svim svojim pripadnicima i svim ostalim navijačima Hajduka, prenosi Gol.hr

"Naša dica ostvarila su već puno braneći boje našeg kluba, učinili su nas ponosnima i sada je na nama red da im iskažemo najglasniju i najjaču podršku! Budimo im najsnažniji vitar u leđa na njihovom putu prema pobjedi! Ponosni na zlatnu prošlost, a svijetlu budućnost bodrimo u osmini finala Lige prvaka mladih sa poljudskog Sjevera", poručila je Torcida na svojoj službenoj Facebook stranici.

Sjajni Hajdukovi juniori, koji su u protekle dvije sezone osvajali naslov prvaka Hrvatske, ove su sezone izborili plasman među 16 najboljih momčadi u Europi, a protiv Manchester Cityja će pokušati otići i korak dalje, u četvrtfinale.

Hajduk je pustio u prodaju ulaznice za ovu utakmicu, cijene su u rasponu od pet do devet eura, a svi sezonski pretplatnici imaju pravo na besplatan ulaz i ne moraju preuzimati zamjensku ulaznicu (trebaju samo predočiti svoju pretplatu na ulazu).

Kopirati
Drag cursor here to close