Kupilo se na vrijeme

Toni Kroos: Svi smo dobro i imamo puno toaletnog papira

"Nije mi dosadno u samoizolaciji. Imam troje djece, možete zamisliti kako je s njima. Najbitnije je da smo svi dobro. Dobro smo i imam puno toaletnog papira", našalio se Kroos...
Sport / Nogomet | 17. 03. 2020. u 13:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: dpa / Prvotimac Reala Toni Kroos jedan je mnogobrojnih u karanteni

Veznjak Reala i njemačke reprezentacije Toni Kroos oduševio je svojim javljanjem uživo iz Madrida u program njemačke televizije tijekom rasprave o pandemiji koronavirusa.

"Moja obitelj i ja smo dobro, nemamo simptome koronavirusa", započeo je Kroos svoje javljanje, a zatim opisao kako izgleda njegova samoizolacija.

"Nije mi dosadno u samoizolaciji. Imam troje djece, možete zamisliti kako je s njima. Najbitnije je da smo svi dobro. Dobro smo i imam puno toaletnog papira", našalio se Kroos na račun toga što mnogi u posljednje vrijeme panično kupuju toaletni papir.

U jednako šaljivom tonu kaže kako u karanteni održava i svoju frizuru, ali ponajviše radi žene. Što se tiče jela, zbog djece gotovo svakodnevno jede tjesteninu, dodao je kroz smijeh.

Što se tiče prognoza o tome kad će igrači ponovno na travnjak, ni on se, dakako, ne usuđuje ništa konkretno prognozirati.

"Ne znam, nitko to ne zna, no to je sada u drugom planu. Najvažnije je pobijediti nevidljivog neprijatelja i vratiti se normalnom životu. Imamo puno veće probleme od nogometne pauze."

Video: Toni Kroos wird in Quarantäne angerufen | Late Night Berlin | ProSieben
Kopirati
Drag cursor here to close