Svrakino jato

Toni, Donny, Jesse i ekipa na meti Newcastle Uniteda

Prvo su smijenili trenera Stevea Brucea, pa doveli Eddieja Howea, a sada čekaju siječanj i novi prijelazni rok. Klub s najbogatijim vlasnicima na svijetu odredio je pet glavnih meta.
Sport / Nogomet | 10. 11. 2021. u 22:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Newcastle United ima listu od pet imena koje želi dovesti u novom prijelaznom roku.

Prvo su smijenili trenera Stevea Brucea, pa doveli Eddieja Howea, a sada čekaju siječanj i novi prijelazni rok. Kako piše Marca, klub s najbogatijim vlasnicima na svijetu odredio je pet glavnih meta.

Najpoznatije ime na listi je Realovac Toni Kroos. Ranije je Kroos najavio da razmišlja o završetku karijere u dresu Realaa, no mogli bi novi vlasnici Svraka natjerati predsjednika Kraljeva Florentina Pereza da im proda iskusnog veznjaka.

Branič kojeg povezuju s Newcastleom je Niklas Sule koji trenutno igra za njemački Bayern. Osim toga, standardan je i u reprezentaciji Njemačke.

Sljedeći na listi je Donny Van de Beek iz Manchester Uniteda. Ove sezone je za Vragove odigrao samo 150 minuta. Pretpostavlja se da bi Nizozemac mogao koštati oko 40 milijuna eura.

Još jedan igrač iz redova Uniteda koji je na listi Newcastlea je Jesse Lingard. On je odigrao 160 minuta ove sezone za Vragove.

Zadnji na listi je kapetan Aston Ville Tyrone Mings. Branič je jako napredovao te je sada i reprezentativac Engleske. Pretpostavlja se da ne bi otišao za mali iznos.

Kopirati
Drag cursor here to close