Ponajbolji Plemić

Tomić: Sloboda bolja nego prošle sezone

Sport / Nogomet | 12. 08. 2016. u 10:18 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon remija na Pecari, Zrinjski dočekuje Slobodu, a ponajbolji igrač Plemića, Tomislav Tomić, vjeruje da je to prilika za novo slavlje.

Tomić vjeruje jer dobro zna da je Zrinjski u prva četiri kola pokazao snagu i karakter, a tu je i podatak da su Mostarci već 49 prvenstvenih utakmica zaredom bez poraza Pod Bijelim brijegom, što je rekord Premijer lige. 

“Dosad je sve bilo super osim protiv Sarajeva”, ocijenio je veznjak pa dodao: “Možemo još dosta bolje, ali za sada je to OK. Šteta što u Širokom nismo iskoristili prilike i osvojili tri boda koja smo zaslužili.”

Tuzlake iznimno cijeni...

“Znamo tko je Sloboda, znamo sve o njima. Po meni su bolji nego prošle godine nakon što su doveli par kvalitetnih igrača. Dosta su pametniji, iskusniji, igraju čvrsto, ali ipak mislim da mi, ako ponovimo prvo poluvrijeme iz Širokog, moramo tražiti pobjedu, pogotovo jer igramo pred domaćim navijačima.”

Svojom je formom zadovoljan, ali ističe da može puno bolje, usprkos konstantnom pritisku koji ne jenjava - tako je to kada igraš za prvaka. 

“Nama je pritisak svaka utakmica kod kuće. Svaku idemo pobijediti. Sloboda će možda doći rasterećeno, ali vjerujem da će tri boda ostati u Mostaru”, zaključio je. 

Duel Zrinjski - Sloboda igra se u subotu od 20.30 sati. 

Kopirati
Drag cursor here to close