Zagrebački gradonačelnik

Tomašević o Maksimiru: Neću ulagati u Frankensteina

"Maksimirski stadion je pitanje koje je veće od Dinama, tu imamo razgovore s Vladom, Uefom".
Sport / Nogomet | 23. 12. 2022. u 17:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Gradski ured za opću upravu nije političko tijelo uprave, već upravno tijelo koje postupa po zakonu i sve što izdaje mora biti po zakonu. U tom smislu na sudu je taj Statut potvrđen, što god ja mislio o njemu. Dolaze različite inicijative od članova skupštine Dinama. U tom smislu mogu reći da će Gradski ured za opću upravu postupati po zakonu. Znate da sam razgovarao s predsjednikom Barišićem i delegacijom koju predvodi. Ono što mi je ključno je da se Dinamom upravlja transparentno i po zakonu", rekao je zagrebački gradonačelnik na pitanje oko stanja u Dinamu, pišu 24sata.hr.

Komentirao je i stanje oko stadiona i hoće li ova situacija s klubom i upravljanjem Dinamom utjecati na gradnju novog stadiona.

"Maksimirski stadion je pitanje koje je veće od Dinama, tu imamo razgovore s Vladom, Uefom. Konačno je došlo vrijeme da se taj problem riješi, postoji dobra volja svih aktera, svi veslamo u istom smjeru. Vjerujem da će se situacija u Dinamu razriješiti i da to neće biti prepreka da se stadion izgradi. Apsolutno je nužno da se to razriješi i da se postupa po zakonu", rekao je Tomašević.

"Većina svih aktera zalaže se da treba novi stadion, a ne nove tribine. Ovaj Frankenstein, ulagati i raditi istu grešku, u situaciji kad se može raditi novi stadion. U tu zamku upasti neću", rekao je Tomašević na pitanje oko opcije da se postojeći stadion nadogradi s dvije nove tribine.

Kopirati
Drag cursor here to close