Egzodus legendi iz Zrinjskog

Todorović i Bilbija na izlaznim vratima 'Plemića'

Nogometaši Zrinjskog nalaze se na pauzi, a izvjesno da će doživjeti određene promjene u igračkom kadru.
Sport / Nogomet | 22. 12. 2018. u 18:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plemići su se u petak službeno razišli sa Srđanom Stanićem, a izvjesno je da će redove aktualnog prvaka napustiti i sjajni krilni nogometaš Ognjen Todorović.

Naime, Todorović se nalazi pred potpisom za turskog drugoligaša Osmanlispora, a sve bi trebalo biti službeno već i ovaj vikend.

Todorović je u našoj zemlji nastupao i za Sarajevo, te Slaviju, a jedno vrijeme proveo je u Izraelu, točnije u Maccabi Petak Tikva.

Čak četiri puta je bio prvak naše zemlje, tri puta sa Zrinjskim, jednom s Sarajevom, a dva puta je osvajao i Kup BiH.

Foto: Bljesak.info / Nemanja Bilbija je proslavio stoti nastup u dresu s lentom

Osim Todorovića, prvi strijelac Premijer lige Bosne i Hercegovine s 14 golova Nemanja Bilbija dobio je tri ponude za odlazak u inozemstvo.

"Dobili smo ne jednu, nego više ponuda za Nemanju i zajedno s njim ćemo da ih izvažemo i odaberemo najbolju. Njegova želja je da ide u inozemstvo i mi to poštujemo. Ponude za Bilbiju su stigle iz Kine, Južne Koreje i Turske", rekao je za Mondo izvršni potpredsjednik mostarskog kluba Danko Šulenta.

Bilbija nije želio mnogo da govori na temu odlaska jer je njegova želja za inostranom karijerom odavno poznata, ali je mišljenja da će Zrinjski donijeti odluku najbolju za sve strane.

"Ne znam ništa više, osim da postoje neke ponude. Zasad toliko", bio je pomalo zagonetan Bilbija.

Kopirati
Drag cursor here to close