Müllerovih 500

Thomas Müller potpuno nag proslavio veliki jubilej

Nakon utakmice Müller se skinuo gol u kabini, a samo je jubilarno srce kao privjesak na 'lančiću' spriječilo da se ne vidi baš sve.
Sport / Nogomet | 10. 11. 2019. u 13:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Thomas Müller već nekoliko godina pripada Bayernovim legendama, ali u eri Nike Kovača bio je jedan od nogometaša koji se nisu razumjeli s trenerom.

U pobjedi protiv Borussije Dortmund (4:0) Müller se istaknuo sjajnom igrom, a uoči ovog susreta od direktora kluba Karl-Heinza Rummeniggea primio je veliko srce s brojem 500 i zahvalom u povodu njegovih 500 službenih utakmica za Bavarce.

Nakon utakmice Müller se skinuo gol u kabini, a samo je jubilarno srce kao privjesak na 'lančiću' spriječilo da se ne vidi baš sve.

Sliku je Müller objavio na Instagramu, uz poruku igračima Borussije #männerfussball (muški nogomet).

U velikoj je pobjedi Müller bio dirigent, motivator i dvostruki asistent za svoju ekipu.

"Bili smo željni igre, vidjelo se to. U tom slučaju čak i jednoj tehnički dotjeranoj ekipi kao što je Borussia nije lako ostati čiste mreže. S vana se vjerojatno činilo kako želimo i više, bili smo uistinu u toj utakmici", kazao je zadovoljni slavljenik Thomas Müller.

Drago mu je, kaže, što je trener Flick u njemu prepoznao onoga tko će biti nositelj igre i stoga mu je zahvalan.

"Kako će dalje biti, odlučuje uprava. Ali s Hansijem Flickom se dobro osjećamo, razumjeli smo njegove ideje i uspjeli ih provesti na terenu. Bilo je uistinu ugodno u ovom susretu, puno smo se bolje osjećali nego prije tjedan dana u Frankfurtu", kaže Bayernov najbolji igrač u subotnjoj utakmici.

Radi podsjećanja, u prethodnom kolu Bundeslige još ih je predvodio Niko Kovač, a Eintracht im je nanio visoki poraz od 5:1, što je Kovaču i presudilo na klupi Bayerna.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

No words needed #whatafeeling #miasanmia #männerfußball

A post shared by Thomas Müller (@esmuellert) on

Kopirati
Drag cursor here to close