Sivasspor slavio 4:1

Težak poraz Bjelice u debiju

"Nismo mogli igrati onako kako smo htjeli nakon što smo ostali s igračem manje. Ali i nakon što smo ostali s desetoricom, htio sam vidjeti više želje od momčadi. Puno je posla pred nama, moramo raditi", naglasio je Bjelica nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2023. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nenad Bjelica je na klupi Trabzonspora debitirao teškim porazom. Sivasspor je slavio 4:1, iako je Trabzonspor prvi poveo.

Za Bjelicu i njegovu momčad sve je dobro krenulo, nakon gola Lazara Markovića, no Sivasspor je u nastavku zabio četiri pogotka. Problemi su počeli u 22. minuti, Jens Stryger Larsen je skrivio jedanesterac i dobio crveni karton. Bjelica je komentirao svoj debi.

"Sivasspor je zasluženo pobijedio. Nismo mogli igrati onako kako smo htjeli nakon što smo ostali s igračem manje. Ali i nakon što smo ostali s desetoricom, htio sam vidjeti više želje od momčadi. Puno je posla pred nama, moramo raditi, analizirat ćemo sve i vidjeti gdje smo pogriješili, što smo napravili dobro, kako bismo se bolje pripremili u sljedećim susretima. Prije no što sam došao u klub, razgovarao sam sa svima koji su bili ovdje. Rekli su kako je klub sjajan. Ne bih bio ovdje da klub prošle sezone nije pokazao potencijal. Nije lako riješiti sve probleme u kratko vrijeme, trebat će nam vremena. Ocijenit ćemo igrače u nadolazećim utakmicama, tako da vidimo tko će biti s nama i tko je motiviran i spreman za borbu za prve četiri pozicije", dodao je Bjelica.

Kopirati
Drag cursor here to close