Birokratska zapreka

Težak hendikep za Čapljinu: Galešić ne može biti registriran za prvenstvo

Bivši mladi reprezentativac Goran Galešić ipak neće nositi dres HNK Čapljina u Prvoj ligi Federacije BiH koja se nastavlja ovog vikenda.
Sport / Nogomet | 04. 03. 2021. u 16:37 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ambicije HNK Čapljina da će ipak izboriti ostanak u Prvoj ligi Federacije BiH, koja se nastavlja ovog vikenda, zadobile su veliki udarac. Čapljina će u proljetnom dijelu ipak biti bez Gorana Galešića, kojeg klub nije uspio registrirati za sezonu.

Razlog leži u tome što je Galešić u tekućoj sezoni već nastupao za dva bosanskohercegovačka kluba, a po pravilima u istoj sezoni ne može za treći. Prije Čapljine Galešić je igrao za Goražde u Prvoj ligi, no prije Goražda bio je član Zvijezde 09.

Imao je samo jedan nastup u Prvoj ligi Republike Srpske, ali taj jedan nastup bio je dovoljan za zapreku da bude registriran za Čapljinu. U čapljinskom klubu nadali su se da će u Nogometnom savezu Federacije BiH imati sluha, jer i FIFA zbog pandemije i cjelokupne situacije u ovakvim slučajevima izlazi u korist nogometaša, no ovaj put nije prošlo.

Tako će Čapljina biti bez svog najvećeg pojačanja, koji je u pripremnom razdoblju imao odličnih utakmica, koji je postigao hat-trick protiv Neuma, a u prvoj utakmici nastavka u Čapljini gostuje drugoplasirani Rudar iz Kaknja.

Kopirati
Drag cursor here to close