Sergio Rico

Teška nesreća: Vratar PSG-a više nije na intenzivnoj njezi

Prošlog tjedna iz bolnice su objavili kako je 29-godišnji vratar svjestan i kako komunicira, potvrdivši ono što je njegova supruga ranije rekla medijima.
Sport / Nogomet | 05. 07. 2023. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pričuvni vratar francuskog nogometnog prvaka PSG-a Španjolac Sergio Rico (29), koji je krajem svibnja doživio tešku nesreću na jahanju, pušten je u srijedu s odjela intenzivne njege bolnice u Sevilli.

Rico više nije na odjelu intenzivne njege, ali ostat će u bolnici kako bi se pratilo njegovo stanje. Prošlog tjedna iz bolnice su objavili kako je 29-godišnji vratar svjestan i kako komunicira, potvrdivši ono što je njegova supruga ranije rekla medijima.

Španjolac je koncem svibnja nezgodno pao s konja tijekom jahanja u Španjolskoj, zaradivši tešku ozljedu mozga, a u nesreći je slomio i više vratnih kralježaka.

U teškom stanju je prebačen u bolnicu, odmah je stavljen na aparate za održavanje života, no liječnici su se uspjeli izboriti za njegov život, prenosi Hina.

"Sergio Rico je otpušten s odjela intenzivne njege bolnice Virgen del Rocio. Prebačen je na drugi odjel gdje će i dalje primati njegu," objavili su iz bolnice.

Rico je u PSG stigao 2019. iz Seville. U pariškom klub je upisao tek 14 nastupa, a jednu sezonu je proveo i na posudbi u Mallorci. Tijekom karijere je branio i za Fulham.

Kopirati
Drag cursor here to close