Horkaš o razornom potresu

Teška godina za bivšeg vratara Zrinjskog: Pandemija ga zatekla u Mostaru, potres u Sisku

Snažan potres koji je u utorak zatresao Petrinju, Glinu i okolicu odnio je ljudske žrtve i napravio materijalnu štetu.
Sport / Nogomet | 31. 12. 2020. u 12:40 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potres je ugrozio sve, pa i mladog vratara Dinama te bivšeg vratara Zrinjskog Dinka Horkaša koji igra na posudbi u Varaždinu. Horkaš je tijekom pauze u svom Sisku gdje je i doživio strahovit potres.
 
"Imamo velika oštećenja po kući, kapa dimnjaka mi je pala u krov, pa je sve procurilo kad je kiša počela padati tijekom noći. Onda smo imali i poplavu na katu, ali smo sve nekako na kraju uspjeli sanirati", kazao je za 24 Sata Horkaš te nastavio:

"Dosta mi je tih potresa, cijele panike i svega, pa sada bježimo na more. Prevelik nam je strah biti sada kod kuće, potresi stalno drmaju i dalje, nije baš ugodno živjeti".  

Horkaš je do listopada bio član Zrinjskog, pandemija ga je zatekla u Mostaru, a potres u Sisku.

"Spavali smo u autima. Brat i ja u jednom, mama i tata u drugom autu. Ali, znate kako je to, ne možete se baš normalno naspavati u automobilu. A čim vjetar malo jače zapuše, odmah pomislite da stiže novi potres, jako neugodna situacija", rekao je Horkaš za 24 sata, objasnivši gdje ga je zatekao razoran potres.

"Brat i ja smo bili u kući, on je spavao na katu, dok sam ja dolje gledao televiziju. Ma odmah je nastala panika, potrčao sam na kat prema bratu, sav se 'izubijao' po putu, pa smo oboje izašli van. I onda je nastala strka, mama i tata su bili na poslu, a nikoga nismo uspijevali dobiti. Užas".

Kopirati
Drag cursor here to close