Terzić poput Hitzfelda i Kloppa

Terzić: Skoro da je nadrealno, ali uspjeli smo

"Htjeli smo biti ekipa koja ljudima nije nužno na radaru. Put je bio nevjerojatan. Vjerovali smo u finale", naglasio je Terzić.
Sport / Nogomet | 08. 05. 2024. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Borussia je prošle sezone ispustila naslov prvaka Njemačke. Poznato je na koji način. U jednom trenutku ove sezone činilo se kako je
Edin Terzić na rubu otkaza. Nije Borussia nudila sliku ekipe koja može otići na Wembley. Sada Dortmund slavi. Terzića, ekipu, koja će treći put u povijesti igrati veliko finale. Drugi put na Wembleyu.

"Htjeli smo biti ekipa koja ljudima nije nužno na radaru. Put je bio nevjerojatan. Vjerovali smo u finale. Prvi put smo razgovarali o tome prije prve utakmice u Eindhovenu. Lica su izgledala pomalo zbunjena kada sam rekao da je put do Londona kratak. Rekao sam da će još trebati malo vremena prije nego što nam to pođe za rukom, ali radost je rasla sa svakom utakmicom. U skupini smo pobijedili Milan koji je bio prošle godine u polufinalu. A kada izbacite sudionika polufinala, znak je da ste na dobrom putu", reći će Terzić koji je svjestan činjenice da su on i ekipa imala jako puno sreće u revanš utakmici polufinala.

"Da smo ovaj susret igrali još deset puta, ne bismo ga svih deset puta dobili, ali ova dva jesmo i zato smo u finalu. Ne mogu da kažem da je PSG igrao sa previše samopouzdanja, ali su se potrošili prije svega u ofenzivi kako bi nas stigli. Bilo je potrebno mnogo koncentracije i malo sreće da bismo bili ovdje. Skoro da je nadrealno, ali uspjeli smo. Zaslužili smo da dođemo do ovog finala. Uspjeli smo da pobijedimo tim takve snage, i to tako što smo to uradili u oba susreta".

Kopirati
Drag cursor here to close