Veće greške na Borčevu štetu!

Tegeltija: Ovi što laju od muke su nevažni

"Da je Zrinjski protiv Borca dobio čist crveni, da je suđen jedan od dva čista penala protiv Veleža, zadnjih pet kola bi bilo revijalno", rekao je između ostalog Tegeltija.
Sport / Nogomet | 21. 05. 2024. u 23:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milan Tegeltija jeste bio sudac, Osnovnog suda u Banja Luci, jeste bio i prvi čovjek Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH, međutim, posljednjih par godina se odlučio posvetiti sportu. Nogometu. Vrlo brzo je pohvatao konce bez problema. Jedno vrijeme je obavljao ulogu predsjednika Borca.

Nije ga bilo određeno vrijeme u medijima, dok se sam nije oglasio. Komentirajući titulu koju je osvojio Borac. Nakon pobjede nad Igmanom, trijumfa koji je ostvaren na način na koji jeste.

"Borac je šampion i to je jedino važno. Ovi što laju od muke su nevažni. Da, bilo je grešaka u Borčevu korist, ali je bilo većih na Borčevu štetu. Da je Zrinjski protiv Borca dobio čist crveni, da je suđen jedan od dva čista penala protiv Veleža, zadnjih pet kola bi bilo revijalno. Ova sezona još nije gotova, preostaje nam da u četvrtak u direktnom okršaju u revanšu finala Kupa uduplamo pehar protiv Zrinjskog i napravimo historijski uspjeh. Dužni smo to prije svega sami sebi, našim navijačima i generacijama koje dolaze", napisao je Tegeltija na Twitteru.

Kopirati
Drag cursor here to close