Rođeni se probudili

Taso: Velež izmirio dio dugovanja, potpisao nove ugovore...

Sport / Nogomet | 09. 08. 2016. u 14:25 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon vrlo turbulentnog, kaotičnog razdobolja, u FK Velež polagano se uhodavaju u projekt vraćanja kluba na stabilne noge.

Predsjednik Skupštine Almir Taso  otkrio je detalje iza organizacijskog buđenja Rođenih...

“Mi smo u proteklom periodu izmirli dobar dio dugovanja, potpisali smo nove ugovre s igračima. Slijedi period stabilizacije gdje će se najviše raditi na infrastrukturi, kako na glavnom tako i na pomoćnom terenu te aktiviranju omladinskih selekcija. Zahvaljujemo se navijačima na podršci koju smo dobili, a koja se vidila i na zadnjoj utakmici protiv Travnika, rekao je Taso u razgovoru za City TV.

Puno se ovih dana radilo i na 'šminkanju' terena.

“Uz pomoć dobrih ljudi u i oko kluba, kojim se ovim putem zahvaljujem, izvršili smo kompletno šišanje glavnog terena, đubrenje i dosijavanje trave, sve kako bi teren bio spreman za subotnju utakmicu protiv Jedinstva”, istaknuo je Taso. 

“Kada je pomoćni teren u pitanju, umjetna trava je stigla. Trenutno se radi ispitivanje drenaže, izvještaj će biti gotov u narednim danima, tako da ćemo tada imati više informacija”. 

Nakon remija u Travniku na otvaranju sezone u Prvoj ligi FBiH, u subotu u Vrapčiće stiže bihaćko Jedinstvo. 

“Protiv Jedinstva očekujemo da uz pomoć naših navijača, kojih ovim putem pozivam da u što većem broju dođu na stadion, ostvarimo povoljan rezultat.Također, uskoro krećemo sa akcijom prodaje članskih i sezonskih karata, te pozivam sve navijače da pristupe aktivnom članstvu u FK Velež”, zaključio je Taso. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close