Treba stati na loptu...

Tardelli: Neki igrači nesvjesno trpe igrajući uz Ronalda, jedan od njih je i Dybala

"Cristiano Ronaldo je možda previše igrao, ali on je taj koji određuje ponašanje momčadi. Protiv Ajaxa je možda mogao pružiti više, a problem je što neki igrači uz njega nesvjesno trpe. Jedan od njih svakako je i Dybala"
Sport / Nogomet | 23. 04. 2019. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dosta se govori o Paulu Dybali koji ne igra ove sezone onako kako bi se od njega očekivalo, a Marco Tardelli tvrdi kako je Cristiano Ronaldo jedan od razloga.

"Juventus mora bolje upravljati s momčadi. Cristiano Ronaldo je možda previše igrao, ali on je taj koji određuje ponašanje momčadi. Protiv Ajaxa je možda mogao pružiti više, a problem je što neki igrači uz njega nesvjesno trpe. Jedan od njih svakako je i Dybala."

Bez obzira na sve, Dybala ostaje u Juventusu i u budućnosti, poručio je Fabio Paratici, sportski direktor Juventusa.

"Naravno da Dybala ostaje. On je igrač koji je pod ugovorom s Juventusom i ostat će u klubu i sljedeće sezone."

Foto: Witters / Marco Tardelli uz legendarnog trenera Giovannija Trapattonija

Ipak, čini se kako je Tardelli u velikoj mjeri u pravu, jer prošle sezone je Dybala postigao 22 gola u ligi, a ove samo skromnih pet.

Marco Tardelli smatra kako vodstvo Stare dame mora poraditi na izgradnji tima koji će imati pravoga vođu. Cristiano Ronaldo je tek došao i on zbog svoje reputacije i načina na koji igra automatski postaje igrač u središtu pozornosti.

Međutim, Ronaldo više nije mlad da bi se od njega u budućnosti gradilo vođu, a on sam po sebi nije ni takav profil igrača, jer koliko god se zalagao za momčad, CR7 je ipak uvijek najvažniji samome sebi.

Kopirati
Drag cursor here to close