Iznenađenje

Tajni pregovori Lionela Messija

Messi je prošle sezone zabio 11 golova uz 15 asistencija, a u tri mjeseca ove sezone je već na 12 golova i 13 asistencija te podsjeća na onog Messija iz Barcelone.
Sport / Nogomet | 31. 10. 2022. u 11:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lionel Messi još uvijek nije odlučio u kojem klubu će igrati sljedeće sezone. Argentinac ugovor sa PSG-om ima do kraja sezone i u srpnju može promijeniti klub bez odštete.

Dosad se najviše spominjao njegov povratak u Barcelonu, klub u kojem je proveo 21 godinu prije nego što je prošle godine u suzama otišao u Pariz. "Mislim da Barça ima moralni dug prema Messiju. Voljeli bismo da završi karijeru u dresu Barcelone i da dobije ovacije na svim poljima. Nadamo se da ćemo tu želju pretvoriti u stvarnost", rekao je nedavno Barcelonin predsjednik Joan Laporta.

Međutim, The Athletic javlja da Messi već mjesecima tajno pregovara s Interom iz Miamija, klubom legendarnog engleskog nogometaša Davida Beckhama. Isti izvor javlja da su Miamiju sve optimističniji da će uskoro dovesti 35-godišnjeg Argentinca.

Messi je prošle sezone zabio 11 golova uz 15 asistencija, a u tri mjeseca ove sezone je već na 12 golova i 13 asistencija te podsjeća na onog Messija iz Barcelone.

S Interom iz Miamija se povezivao i Messijev najveći rival Cristiano Ronaldo koji želi napustiti Manchester United. U Beckhamovom klubu najveće ime je dosad bio Messijev sunarodnjak Gonzalo Higuain koji je nedavno objavio kraj karijere, a u klubu su trenutno najveće zvijezde francuski veznjak Blaise Matuidi i bivši engleski reprezentativac Kieran Gibbs, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close