Villansi na minimalcu

Aston Villa svladala Arsenal i izašla iz zone ispadanja kolo prije kraja prvenstva

Utakmica na Villa Parku završila je rezultatom 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Trezegeut u 27. minuti. Ovom pobjedom Villansi su sada stigli do 17. mjesta, iznad same granice zone ispadanja.
Sport / Nogomet | 21. 07. 2020. u 23:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je u ranijem terminu City upisao uvjerljivu gostujuću pobjedu protiv Watforda (4:0), svoj su susret odigrali Aston Villa i Arsenal.

Utakmica na Villa Parku završila je rezultatom 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Trezegeut u 27. minuti.

Od samog starta utakmice domaćin je bio bolji. Vidjelo se kako im je ova utakmica od nevjerojatne važnosti, dok je kod Topnika bilo vidljivo da su se 'ispuhali' u polufinalnoj utakmici FA kupa u subotu, u kojoj su rezultatom 2:0 pobijedili Manchester City.

Da je kojim slučajem danas izgubila, Aston Villa bi i matematički ispala iz lige, dok s druge strane Topnicima ova utakmica nije odlučivala ni o čemu pa tako nije iznenadio izbor Mikela Artete da na teren pošalje „kombinirani“ sastav.

Sead Kolašinac odigrao je cijelu utakmicu za Topnike.

Ovom pobjedom Villansi su sada stigli do 17. mjesta, dok je Arsenal ostao na 10. mjestu iako su u slučaju pobjede današnji dan mogli završiti kao osma momčad prvenstva.

Arsenal u zadnjem kolu ponovno odlučuje o sudbini putnika za drugu ligu jer na domaćem terenu dočekuje Watford.

Aston Villa, koja ide u goste kod West Hama, sigurna je samo ukoliko Topnici pobijede Stršljenove. Budu li rezultati drukčiji, sve je još moguće.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close