Na megdan Bjelorusiji

Švicarska dolazi u Novi Sad, možda i Kosovo?

Bjelorusija je svoje utakmice Lige nacija igrala u Novom Sadu, pa se očekuje da i u nastavku upravo u tom gradu ugosti svoje naredne protivnike. A prvi naredni je u ožujku mjesecu - Švicarska. 25. ožujka u 18. sati.
Sport / Nogomet | 22. 12. 2022. u 09:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što je poznato, reprezentacija Rusije je pod sankcijama i naredne kvalifikacije za Europsko prvenstvo, dok Bjelorusija zbog potpore njihove države ruskoj invaziji na Ukrajinu igra van svoje zemlje. 

Bjelorusija je svoje utakmice Lige nacija igrala u Novom Sadu, pa se očekuje da i u nastavku upravo u tom gradu ugosti svoje naredne protivnike. A prvi naredni je u ožujku mjesecu - Švicarska. 25. ožujka u 18. sati. Ništa tu ne bi bilo neobično da u Kataru nismo gledati žestoki duel Srbije i Švicarske koji je skoro prerastao u opću tučnjavu na terenu. Bilo je svega, psovki, vrijeđenja, kako igrača, izbornika, ružnih reakcija pojedinih igrača sa kojima je javnost manje više upoznata.

Iz tog razloga bi čini se reprezentacija Bjelorusije koja je uglavnom igrala pred praznim tribina, mogla imati veliku poodršku. Međutim, to možda i nije najveći problem. Jer u skupini s Bjelorusijom se nalazi i reprezentacija Kosova.

Taj susret je na rasporedu 19. lipnja, pa će biti zanimljivo vidjeti u kojem gradu će se igrati. Za očekivati je da UEFA reagira ili možda ne. Tko zna? Inače stadion u Novom Sadu je bio službeno "Gradski", međutim od 2007. godine nosi naziv Stadion Karađorđe.

Kopirati
Drag cursor here to close