Junak Jano Ananidze

Švicarcu Fabianu Schäru protivnik na terenu spasio život!

Jezik mu je upao u grlo, a fantastično je reagirao igrač suparničke momčadi, Gruzijac Jano Ananidze, koji je pojurio prema nastradalom protivničkom igraču, gurnuo ruku u Schärova usta, izvadio jezik i oslobodio dišne putove!
Sport / Nogomet | 25. 03. 2019. u 07:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Švicarska je u subotu pobijedila Gruziju 2-0 na gostovanju u sklopu svoje kvalifikacijske skupine za Euro 2020., no najupečatljiviji trenutak s utakmice malo je imao veze s nogometom. Naime, švicarski nogometaš Fabian Schär doživio je težak udarac u zračnom duelu s Jemalom Tabidzeom u 24. minuti utakmice.

Schär je nakon tog kontakta pao na tlo i ostao nepomično ležati s obzirom da je izgubio svijest.

U tim trenucima, prema svjedočenju osoba na terenu, jezik mu je upao u grlo, a fantastično je reagirao igrač suparničke momčadi, Gruzijac Jano Ananidze koji je pojurio prema nastradalom protivničkom igraču, gurnuo ruku u Schärova usta, izvadio jezik i oslobodio dišne putove!

Schär se ubrzo vratio k svijesti, nakon pružene pomoći liječničke ekipe, mogao je nastaviti utakmicu. Štoviše, asistirao je za drugi pogodak koji je postigao Zakaria u 80. minuti utakmice.

"Ovo izgleda strašno. Ne sjećam se ničega", zgražao se Schär razgovarajući s novinarom švicarskog Blicka, koji mu je prikazao videozapis opisanog događaja.

"Nije me bilo nekoliko sekundi. U glavi mi je zujalo, bolio me vrat i ogrebao sam čelo. Ali, vrijedilo je", zaključio je nogometaš Newcastle Uniteda.

Tabidze, drugi igrač koji je sudjelovao u ovom žestokom sudaru, također je ostao nepomično ležati, majica mu je bila prekrivena krvlju, ali i on se brzo oporavio.

Kopirati
Drag cursor here to close