Ipak dolaze na utakmicu

''Svi iza gola'' - Red Army se neće solidarizirati s Manijacima

Razlog nedolaska gostujućih navijača su, kako se navodi neadekvatni uvjeti na stadionu Rođeni, što su iz FK Velež demantirali govoreći akko su sve primjedbe uvažili i korigirali.
Sport / Nogomet | 04. 04. 2023. u 10:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijačka grupa Red Army zauzet će svoje mjesto na stadionu Rođeni u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine protiv Željezničara, unatoč tome što su gostujući navijači najavili da neće doći u Vrapčiće.

Podsjetimo, razlog nedolaska gostujućih navijača su, kako se navodi neadekvatni uvjeti na stadionu Rođeni, zbog čega ni u prethodnim domaćim mečevima Veleža ovog proljeća nije bilo gostujućih fanova.

Red Army se do sada iz solidarnosti prema ostalim navijačkim grupama nije pojavljivao na stadionu, ali sada su porukom "svi iza gola" najavili svoju nazočnost.

Također, Fudbalski klub Velež Mostar priopćio je jučer da je još prošli tjedan gospodin Nihad Hodžić, ekspert za infrastrukturu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine potvrdio da je FK Velež Mostar uvažio sve primjedbe vezane za tribinu za gostujuće navijače i iste korigirao, te da gostujući navijači mogu dolaziti bodriti svoj klub i na stadion Rođeni, pozivajući navijače da dođu na utakmicu.

Velež i Željo sastaju se sutra od 20.30 sati. Utakmicu sudi Antoni Bandić.

Kopirati
Drag cursor here to close