premiership

Sveci dodatno zagorčali život Mourinhu, Aguero zabio pet u 20 minuta

Sport / Nogomet | 03. 10. 2015. u 18:19 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Katastrofalna sezona za Chelsea se nastavlja. Nakon poraza kod Porta prije nekoliko dana Chelsea je poražen i u prvenstvu – i to kod kuće. Momčad Josea Mourinha vodila je 1:0 protiv Southamptona golom Williana, no gosti su preko Davisa, Manea i Pellea napravili potpuni preokret.

To je bio već četvrti prvenstveni poraz za Chelsea koji je sada 16. na ljestvici.

Nakon dva uzastopna poraza u Premier ligi nogometaši Manchester Cityja iskalili su se na Newcastleu, kojeg su dobili sa 6:1 uz pet golova Sergija Aguera.

Newcastle je poveo golom Mitrovića u 18. minuti, a onda je uslijedio šou Aguera koji je pogađao u 42., 49., 50., 60. i 62. minuti, a jedan pogodak dodao je Kevin De Bruyne (54).

Sunderland je domaćem terenu vodio 2-0 protiv Bilićevog West Hama, da bi na kraju završilo 2:2. Tako su "čekićari" i dalje neporaženi u gostima, imaju tri pobjede i remi.

Norwich je kod kuće poražen od Leicestera sa 1:2, a i prvoj utakmici subotnjeg programa Crystal Palace je svladao West Bromwich Albion sa 2:0. Pogotke za domaću momčadi postigli su Yannick Bolasie u 68. minuti i Yohan Cabaye koji je u 89. minuti realizirao kazneni udarac.

To je bila peta pobjeda Crystal Palace u sezoni i prvi poraz WBA na gostovanjima.

Kopirati
Drag cursor here to close