Dva debitanta

Sušić u reprezentaciju poziva - Sušića

Sport / Nogomet | 01. 02. 2014. u 13:02 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na prijateljskoj utakmici protiv Egipta 5. ožujka u austrijskom Innsbrucku izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić pozvat će dva debitanta - Tina Svena Sušića i Anela Hadžića.

“Nakon što su Zahirović i Rahimić izgubili mjesta u svojim ekipama, praktično smo se našli u situaciji u kojoj smo ostali bez zadnjeg veznog igrača koji je u natjecaljskoj formi. Gledajući njihove nastupe, ali i slušajući preporuke relevantnih ljudi odlučio sam se da za utakmicu protiv Egipta u tim pozovem dva nova debitanta Svena Sušića i Anela Hadžića koja trenutno vidim kao rješenja za tu poziciju”, kazao je Safet Sušić, prenosi Reprezentacija.ba.

Reprezentacija BiH do Svjetskog će prvenstva odigrati tri ili četiri pripremna susreta. Prvi protiv Egipta u Innsbrucku, drugi protiv Obale Bjelokosti u Kansas Cityu, a treći protiv Meksika u Chicagu.

“Želimo u pozitivnom ozračju dočekati Svjetsko prvenstvo, tako da nam je želja slaviti u svim utakmicama do prvenstva. Momčad koju ću birati u pripremnim mečevima bit će približno jednaka onoj na koju ću računati na Svjetskom prvenstvu, no svakako kad pred sobom imate tri ili četiri prijateljske utakmice, da razmišljate dati priliku i igračima koji nisu direktno u prvom planu. Ukoliko uspijemo, organizovati ćemo jedan susret protiv nekog od lokalnih brazilskih timova tijekom priprema u Brazilu”, dodao je Sušić za Reprezentacija.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close