Safet ne popušta

Sušić: Neću podnijeti ostavku

Sport / Nogomet | 17. 11. 2014. u 14:06 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić danas je na sarajevskom aerodromu izjavio da neće podnijeti ostavku nakon sinoćnjeg poraza njegove momčadi od Izraela (3:0) u kvalifikacijama za europsko prvenstvo 2016. godine u Francuiskoj.

''Što se mene tiče, rekao sam to i prije utakmice, a sinoć i predsjedniku Nogometnog saveza, da neću podnijeti ostavku, jer smatram da šanse još postoje. Istina je da su male, ali teoretski moguće'' kazao je Sušić, odgovarajući na pitanje o njegovoj mogućoj smjeni na izvanrednoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH, koja je zakazana za danas u 16 sati, prenosi Fena

U osvrtu na igru 'Zmajeva' u susretu s Izraelom Sušić je kazao da je njegova momčad u Hiafi bila nadigrana, i da su igrači u "pojedinim situacijama izgledali smiješni".

''Nema potrebe za komentarima, sve ste vidjeli sinoć. Očekivao sam daleko više, pogotobo poslije dvije solidne utakmice protiv Walesa i Belgije, ali vjerojatno su svi ovi problemi koje smo imali u posljednje vrijeme učinili svoje. Nismo mogli sastaviti momčad koja bi mogla ostvariti bolji rezultat''  kazao je Sušić.

Kopirati
Drag cursor here to close