Reakcije

Sušić: Najvažnije je da nismo izgubili; Džeko ipak igra protiv Belgije

Sport / Nogomet | 10. 10. 2014. u 21:19 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je u dvije kvalifikacijske utakmice osvojio samo bod, izbornik reprezentacije BiH Safet Sušić nije bio nezadovoljan remijem bez golova protiv Walesa.

'Nisam nezadovoljan ni onim što sam vidio, a ni rezultatom. Wales je dobra ekipa, ima Balea koji je jedan od najboljih igrača svijeta i nije lako dobiti njih u gostima. Momci su dali sve od sebe, tražili rješenja i nema im se što zamjeriti', kazao je Sušić poslije utakmice u kojoj je njegova momčad bila dominantnija, stvarala više prilika, ali na kraju je mogla i primiti gol iz kontranapada domaćih.

'Mi smo došli da pobijedimo, ali nismo željeli biti naivni i u velikoj želji da dođemo do vodstva primimo gol. Najvažnije je da nismo izgubili, imamo revanš na proljeće i možemo na svom terenu doći do prednosti ispred njih', dodao je Sušić.

U ponedjeljak BiH čeka prvog favorita skupine Belgiju koja je večeras sa 6:0 svladala Andorru.

'Bit će teško igrati takvu utakmicu nakon samo tri dana, pogotovo jer su oni imali laganu utakmicu u kojoj su i odmarali neke važne igrače. Mi se moramo odmoriti i nešto pokušati napraviti', zaključio je Sušić.

 

Džeko ima pravo nastupa

U 71. minuti je žuti karton dobio Edin Džeko kojemu je to bio drugi u kvalifikacijama i u prvi mah je došla informacija da neće igrati protiv Belgije. Ipak, nešto kasnije stiglo je objašnjenje iz Saveza da će napadač Cityja ipak igrati, jer se pauzira nakon trećeg žutog kartona.

 

Kopirati
Drag cursor here to close