Podnio izvještaj

Sušić: Mi smo časno prezentirali BiH, što će biti sa mnom neka IO odluči

Sport / Nogomet | 09. 07. 2014. u 14:58 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH (NSBiH), izbornik Safet Sušić podnio je izvještaj o nastupima reprezentacije u Brazilu.

Sušić je nakon svog izlaganja uzeo kratku pauzu, te prisutnim medijima kazao da će tek kasnije saznati o eventualnom produženju suradnje s Nogometnim savezom BiH.

Sušić, kojem je ugovor istekao 1. srpnja, rekao je da većina članova Izvršnog odbora želi njegov ostanak i da su zadovoljni učinkom reprezentacije BiH u Brazilu.

- Svi govore pozitivno. Ja nikada nisam rekao da smo napravili veliki uspjeh, ali smatram da smo časno prezentirali Bosnu i Hercegovinu i ostvarili solidan rezultat. Danas sam pozvan da podnesem izvještaj, a što će se na kraju desiti ne znam. Još nismo konkretno razgovarali, već dugo sam izbornik, navikao sam se na BiH i teško bi mi bilo otići - kazao je Sušić.

Dodao je da glasine o sukobima u reprezentaciji za vrijeme Svjetskog prvenstva u Brazilu nisu istinite.

- Ono što su neki mediji pisali da je bilo sukoba u našem timu nije istina. Za vrijeme SP-a, na relaciji između igrača i izbornika, nije bilo nikakvih sukoba. Ja bih čak volio da je bilo iskri, jer to može biti dobro za ekipu, međutim nije bilo ni najmanjih problema. Mnogo mi smeta kada pročitam neistine - zaključio je Sušić.

Kopirati
Drag cursor here to close