Izbornik zadovoljan

Sušić: Belgija je najbolja ekipa s kojom smo dosad igrali

Sport / Nogomet | 13. 10. 2014. u 23:17 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić zadovoljan je igrom i zalaganjem bh. nogometaša i rezultatom večerašnje kvalifikacijske utakmice između BiH i Belgije koja je odigrana na ''Bilinom polju'' u Zenici.

Sušić smatra da je 1:1 odličan rezultat protiv jedne od najjačih reprezentacija svijeta.

'Prije početka susreta sam rekao svojim igračima da igramo protiv najjačeg protivnika do sada, uključujući Argentinu i Njemačku protiv koje smo igrali prijateljski susret. Kada sve ukupno sagledam moram biti zadovoljan ishodom susreta', rekao je Sušić na konferenciji za medije održanoj po završetku utakmice.

Prije utakmice Sušić je kazao kako ne bi pristao na podjelu bodova, no kako se utakmica razvijala morao je biti zadovoljan i s bodom.

'Jesam rekao da ne bih bio zadovoljan s bodom, ali sada moram biti. Uostalom vidjeli ste s kakvom smo ekipom igrali. Oni na klupi imaju drugu ekipu koja bi bila jednako jaka i Belgija ima potencijal da postane europski prvak', dodao je Sušić.

Unatoč tome što je BiH osvojila dva boda iz tri utakmice izbornik smatra da su šanse za prolaz i dalje velike.

'Mnogi bi željeli da imamo devet bodova ili bar sedam, ali jedini neplaniran rezultat je onaj poraz od Cipra. Pokušat ćemo dobiti Izrael, a vidjet ćemo hoćemo li uspjeti. Međutim uvjeren sam da ćemo biti među prve dvije ekipe'.

Kopirati
Drag cursor here to close