Čeferin potvrdio

Superligaši ne mogu igrati za reprezentacije!

"Igrači koji budu igrali u Superligi neće moći da igraju na Svjetskom i Europskom prvenstvu. Neće im biti dozvoljeno da igraju za svoje reprezentacije", jasan je bio Aleksander Čeferin.
Sport / Nogomet | 19. 04. 2021. u 15:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Umjesto da na današnjem sastanku pričaju o novom formatu Lige prvaka, čelnicii Europske nogometne federacije morali su se baviti Superligom Europe, natjecanjem iza čijeg pokretanja stoji 12 najbogatijih klubova iz Engleske, Italije i Španjolske (Man. City, Liverpool, Chlesea, Man. Utd., Tottenhem, Arsenal, Inter, Milan, Juventus, Real Madrid, Barcelona i Atletico Madrid).

Bogataši su ih preduhitrili i u nedjelju navečer službeno potvrdili pokretanje svoje lige koja će biti zatvorenog tipa i od koje će zarađivati mnogo više novaca nego dosad.

Očekivano, razbjesnilo je to sve u UEFA-i, a predsjednik Aleksander Čeferin oglasio se i potvrdio da će igračima koji budu nastupali u Superligi biti zabranjeno igrati za svoje reperezentacije.

"Igrači koji budu igrali u Superligi neće moći da igraju na Svjetskom i Europskom prvenstvu. Neće im biti dozvoljeno da igraju za svoje reprezentacije", jasan je bio prvi čovjek europske Kuće nogometa.

Nastavio je Čeferin u oštrom tonu...

"Od ovog trenutka UEFA i nogometni svijet ujedinjeni su u borbi protiv sebičnog projekta nekoliko klubova motiiviranih pohlepom i ničim drugim. Zajedno ćemo se boriti protiv ovog besmislenog projekta", istakao je Čeferin.

Kopirati
Drag cursor here to close