Zrinjski

Šulenta: Ozbiljno razmišljamo o natkrivanju zapadne tribine

Sport / Nogomet | 19. 12. 2016. u 11:41 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je branitelj naslova i jesenski prvak BiH, a kao takav u 2017. želi biti jednako uspješan i uspješniji. Međutim, Plemići ne žele napredovati samo rezultatski, u planu je i infrastrukturalni napredak. 

Izvršni dopredsjednik Danko Šulenta po tom je pitanju najavio ambiciozan, ali i plan koji neće biti lako ostvariti. 

“Sigurno da bismo željeli učiniti naš stadion komfornijim i uvjetnijim. Treba znati da govorimo o stadionu koji je građen prije gotovo 60 godina i koji kao takav ima previše nedostataka i premalo komfora”, rekao je u razgovoru za Večernji list. 

“Primjerice, posjet u derbijima protiv Širokog Brijega i Željezničara u završnici jeseni definitivno bi bio veći kada bi zapadna tribina imala krov, ali moramo biti svjesni realnosti u kojoj klub egzistiramo, jer za takav projekt Zrinjskom treba podrška.”

Pa ipak, Šulenta ističe da si je klub zacrtao cilj.  

“Mogu potvrditi da ozbiljno razmišljamo o natkrivanju zapadne tribine i definitivno ćemo pokušati osigurati sredstva za taj projekt. Također bih naglasio da je do danas urađeno dosta toga, a sve kako bismo ispunili uvjete koje pred nas postavlja UEFA, koji su, usputno rečeni, zahtjevni i zahtjevniji”, zaključio je. 

Kopirati
Drag cursor here to close