Hațegan

Sudac sam prepoznao simptome srčanog udara, odjurio u bolnicu i spasio se

"Na treningu je osjetio bol u prsima. Kao liječnik, primijetio je simptome i sjeo u auto te sam otišao u bolnicu. Brzo je operiran i postavljen mu je stent".
Sport / Nogomet | 28. 03. 2022. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovidiu Hațegan, najbolji rumunjski sudac u ovom trenutku, podvrgnut je hitnoj operaciji sinoć u Temišvaru, na kojoj mu je ugrađen stent.

Čini se da je sve počelo treningom u kojem se nije osjećao dobro. Vrativši se iz Saudijske Arabije, gdje je sudio nekoliko utakmica, Ovidiu se pripremao za utakmice prve rumunjske lige, ali i one u europskim natjecanjima. Radi se o sucu iz Uefinih Top 5, koji bi trebao predstavljati Europu i na Svjetskom prvenstvu u Kataru krajem godine.

"Na treningu je osjetio bol u prsima. Kao liječnik, primijetio je simptome i sjeo u auto te sam otišao u bolnicu. Nakon što je stigao u Pădurea Verde, u Temišvaru, a nakon EKG-,a rečeno mu je da ima začepljenu venu. Brzo je operiran i postavljen mu je stent", rekla je osoba bliska sucu za portal Special Arad.

Trenutno je Ovidiu Hațegan hospitaliziran u Temišvaru i prema informacijama koje imaju mediji, osjeća se dobro.

Ovidiu Haţegan bio je glavni sudac prije desetak dana u Europskoj ligi na utakmici Lyon - Porto (1:1), pomoćnici su mu bili Mircea Grigoriu i Sebastian Gheorghe, a četvrti sudac je Talijan Fabio Maresca.

Osim toga, sudio je šest europskih utakmica ove sezone: Manchester United - Atletico Madrid 0:1, Inter - Šahtar 2:0, Atletico Madrid - Porto 0:0, Benfica - Bayern 0:4, Dinamo Kijev - Barcelona 0:1, Bayern - Barcelona 3:0.

Kopirati
Drag cursor here to close